Smaakvolle Sensatie Surinam Catering

Welkom bij Surinaamse Foodtruck

Welkom bij Surinaamse Foodtruck, waar we de authentieke smaken van Suriname tot bij jou op locatie brengen. Onze foodtruck is een rollende keuken vol met heerlijke Surinaamse gerechten en een vleugje tropische sfeer.

Ons Foodtruck Menu
Stap in onze mobiele keuken en ontdek een menu vol met exotische Surinaamse lekkernijen. Van geurige roti tot knapperige bara's en smaakvolle broodjes, elk gerecht wordt met zorg bereid zodat je de rijke smaken van Suriname kunt ervaren.

Catering op Locatie
Of je nu een festival, bedrijfsevenement, bruiloft of een andere speciale gelegenheid organiseert, onze Surinaamse foodtruck staat klaar om je gasten te verwennen met een smaakvolle en tropische ervaring. We bieden catering op locatie, zodat jouw evenement een echte smaakvolle sensatie wordt.

Onze Missie
Bij Surinaamse Foodtruck is onze missie om de liefde voor de Surinaamse keuken te verspreiden en te delen, met elke hap die we serveren. We streven altijd naar kwaliteit, authenticiteit en de glimlach van tevreden klanten.

Contact
Wil je onze foodtruck boeken voor je evenement, heb je vragen of speciale verzoeken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons enthousiaste team staat klaar om je te helpen en van jouw evenement een onvergetelijke eetervaring te maken.

Bij Surinaamse Foodtruck brengen we niet alleen eten, maar ook de hartelijke Surinaamse gastvrijheid naar jou toe. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze foodtruck en je een smaakvolle en zonnige ervaring te bieden.

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle feesten op een rij: Leukste Themafeest

Feest bij ons of feest bij u: Onze locaties - event-locatie.nl

Surinaamse muziek en dans: surinaamseparty.nl

Surinaamse catering en drankjes: surinaamsecateringfeest.nl

Foodtruck: surinaamsefoodtruck.nl

Complete Surinaamse feest: surinaamsfeest.nl


Neem contact met ons op - Boek een band bij ons

Chat met ons: chat link

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).